Pol Optic

Istorijat Vizija Misija Porudžbine

Pol Optic

POL d.o.o. je samostalno privatno poduzeće osnovano davne 1981. godine. Uspiješno posluje dugi niz godina kako na domaćem tako i na ino-tržištu, u proizvodnji i veleprodaji optičkih leća vrhunske kvalitete po europskim standardima. Danas je POL d.o.o. uspješno poduzeće sa preko stotinu zaposlenih, modernom tehnologijom za proizvodnju, obradu i kontrolu optičkih leća, kao i razgranatom mrežom distribucije i veleprodaje. Posjeduje svoje linije leća koje se po kvaliteti uspoređuju sa najboljim svjetskim brendovima.

Naša vizija

Koncept firme POL zasniva se na njegovanju poslovne filozofije koja nam garantira vodeću poziciju u regiji. Naš moto - You will see the difference - utemeljen je u osnovnim načelima poslovanja: tradiciji, vrhunskoj kvaliteti i bogatom proizvodnom programu. Naš posao je da pratimo i razumijemo potrebe naših klijenata i uvijek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih optičkih leća. Tradicija, znanje, posvećenost kupcima i korisnicima, kao i kontinuirano ulaganje u tehnologiju i zaposlene, osnove su na kojima gradimo povjerenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

Naša misija

Naša misija razvoja opisuje ono što mi jesmo i što želimo postići, to jest standarde kojima mjerimo naše odluke i akcije. Misija oslikava svrhu postojanja naše tvrtke na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahtjeva, potreba i očekivanja naših klijenata kroz neprekidno unapređenje kvalitete našeg proizvodnog programa.